Giriş Kayıt
London Vale

London Vale (32)


Oyuncu

London Vale, 03 Şubat 1987 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

High Profile (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1987
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 25 Biyografi Oyuncu 6.8 68,345
2012 25 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 12

İlham Perisi
2012 25 Komedi Oyuncu 6.3 14,079
2012 25 Kısa Metraj Oyuncu 8.8 16

Boktan Bir Yıl
2010 23 Dram Oyuncu 5.6 263

Küçük Prenses
1995 8 Dram Oyuncu 7.7 29,598
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019