Giriş Kayıt
Imani Hakim

Imani Hakim (30)


Oyuncu

Imani Hakim, 12 Ağustos 1993 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Everybody Hates Chris (2005), The Gabby Douglas Story (2014), Kamera (2018), Sharknado 4: The 4th Awakens (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1993
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Imani A. Hakim
Burcu: Aslan
Boyu: 1.55 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pokémon Konsiyerj
2023 Animasyon Oyuncu    
2023 30 Dram Oyuncu 8.1 56
2020 Komedi Oyuncu 7.7 31,437

Kamera
2018 25 Korku Oyuncu 5.9 35,816
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 112
2017 24 Dram Oyuncu 5.8 806

Yakıcı Kumlar
2017 24 Dram Oyuncu 6.0 3,041
2016 23 Korku Oyuncu 3.9 8,979
2016 23 Dram Oyuncu 3.8 337
2015 22 Dram Oyuncu 3.9 1,211
2014 21 Biyografi Oyuncu 6.9 1,831
2010 Dram Oyuncu 5.9 280

Hayatı Yakala
2007 14 Dram Oyuncu 7.4 99,346

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 3,244
2005 Komedi Oyuncu 7.5 41,475

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,104
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024