Giriş Kayıt
Skady Lis

Skady Lis (40)


Yapımcı, Müzisyen

Skady Lis, 29 Ağustos 1978 Almanya doğumlu yapımcı, müzisyen.

Bir Arkadaşım (2006), Sommer vorm Balkon (2005), Go for Zucker! (2004), Agnes ve Kardeşleri (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı 4.3 407
2015 37 Komedi Yapımcı 5.9 444
2015 37 Dram Yapımcı    

Aşkı Bulunca
2014 36 Komedi Yapımcı 5.7 1,452
2012 34 Komedi Yapımcı 6.2 590

Beyaz Bant
2009 31 Dram Çeşitli 7.8 62,211

Kontes
2009 31 Biyografi Yapımcı
Çeşitli
6.3 7,223
2009 31 Dram Müzik 5.5 122
2008 30 Komedi Müzik 5.9 132

Ölümcül Oyunlar
2007 29 Suç Yapımcı
Çeşitli
6.5 82,441

Cengiz Han
2007 29 Macera Çeşitli 7.3 41,927
2007 29 Komedi Müzik 6.3 379
2007 29 Dram Müzik
Çeşitli
6.0 411
2007 29 Dram Müzik 6.4 377

Özgürlüğün Rengi
2007 29 Biyografi Yapımcı 7.1 11,170

Mein Führer: The Truly Truest Truth About Adolf Hitler
2007 29 Komedi Müzik
Çeşitli
5.5 3,819

Bir Arkadaşım
2006 28 Komedi Çeşitli 6.9 3,964
2005 27 Komedi Çeşitli 6.8 27,163
2005 27 Dram Çeşitli 7.0 2,665

Agnes ve Kardeşleri
2004 26 Komedi Çeşitli 6.7 1,633

Go for Zucker!
2004 26 Komedi Müzik
Çeşitli
6.8 2,598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019