Giriş Kayıt
China Anne McClain

China Anne McClain (24)


Oyuncu, Müzisyen

China Anne McClain, 25 Ağustos 1998 Decatur, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Black Lightning (2018), Yetenek Çiftliği (2011), Hurricane Season (2009), How to Build a Better Boy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1998
Doğum Yeri: Decatur, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: China McClain
Takma İsmi: Nina Boochie
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.61 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 6.0 258

Hubie'nin Cadılar Bayramı
2020 22 Komedi Oyuncu 5.3 5,587
2019 Macera Oyuncu 6.4 8,564
2018 20 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,056
2018 Oyuncu 5.2 399
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 25,755
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,791

Kuzular Kurtlara Karşı
2016 18 Animasyon Oyuncu 5.8 3,260

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 17 Animasyon Oyuncu 7.7 22,737
2015 Komedi Oyuncu 6.4 1,074
2014 16 Aile Oyuncu 5.3 3,293

Büyükler 2
2013 15 Komedi Oyuncu 5.3 155,924
2012 Animasyon Müzik 6.6 2,470

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Oyuncu
Müzik
5.1 7,283
2011 Müzik Oyuncu 6.3 20

Büyükler
2010 12 Komedi Oyuncu 5.9 253,620
2009 11 Dram Oyuncu 6.5 2,979
2009 Komedi Oyuncu 4.6 6,143

Afacan Dennis'in Noel'i
2007 9 Komedi Oyuncu 4.7 2,054
2007 9 Dram Oyuncu 5.8 7,794

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 34,616
2006 Belgesel Oyuncu 4.2 530
2006 8 Komedi Oyuncu 5.2 11,550
2005 7 Dram Oyuncu 5.0 2,226
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022