Giriş Kayıt
Hugo Vásquez

Hugo Vásquez


Oyuncu

Hugo Vásquez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 9.1 141
2018 Komedi Oyuncu 5.8 13
2017 Dram Oyuncu 5.8 32
2016 Komedi Oyuncu 6.2 22
2015 Fantastik Oyuncu 8.3 14
2014 Komedi Oyuncu 6.8 21
2014 Komedi Oyuncu 5.6 11
2013 Suç Oyuncu 8.1 53
2012 Dram Oyuncu 7.4 21,479
2012 Komedi Oyuncu 6.5 35
2012 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.1 2,271
2011 Dram Oyuncu 5.4 14
2011 Dram Oyuncu 7.7 23
2011 Komedi Oyuncu 6.3 24
2011 Komedi Oyuncu 8.0 35
2011 Dram Oyuncu 7.4 9
2011 Suç Oyuncu 7.4 33
2010 Suç Oyuncu 7.2 28
2010 Dram Oyuncu 6.6 41
2010 Komedi Oyuncu 7.9 19
2009 Dram Oyuncu    
2009 Aile Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 7.6 117
2007 Komedi Oyuncu 6.5 45
2007 Dram Oyuncu 5.6 8
2007 Suç Oyuncu 7.6 112
2007 Dram Oyuncu 6.8 74
2007 Komedi Oyuncu 8.1 19
2006 Romantik Oyuncu 5.8 8
2005 Komedi Oyuncu 7.4 12
2004 Biyografi Oyuncu 7.8 10,227
2004 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 5.9 14
2003 Komedi Oyuncu 7.6 21
2003 Dram Oyuncu 8.2 212
2002 Dram Oyuncu 7.0 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019