Giriş Kayıt
Troy Morgan

Troy Morgan


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Troy Morgan, görsel efekt, sanat bölümü.

Seconds Apart (2011), (2011) İkili Oyun (2011), (2012) Fire with Fire (2012), (2010) Aynalar 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 394,298

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 47,151

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 199,645

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 135,420

Şeytanın Günü
2014 Korku Sanat Bölümü 4.1 15,262

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Görsel Efekt 4.7 1,282
2012 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.6 23,105

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.1 224,744

İkili Oyun
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 26,368
2011 Korku Görsel Efekt 5.7 5,766

Aynalar 2
2010 Korku Sanat Bölümü
Görsel Efekt
4.9 10,991
2010 Biyografi Görsel Efekt 5.8 376

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 12,041
2007 Korku Görsel Efekt 5.0 2,513
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018