Giriş Kayıt
David Bateman

David Bateman


Müzisyen, Müzisyen

David Bateman, müzisyen, müzisyen.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik 5.4 368
2022 Animasyon Müzik 2.9 29
2022 Gerilim Müzik 5.0 28
2022 Korku Müzik    
2022 Gerilim Müzik 7.3 23
2022 Gerilim Müzik 4.5 70
2022 Aksiyon Müzik 5.2 64
2022 Korku Müzik 4.6 7
2022 Gerilim Müzik 4.5 38
2022 Gerilim Müzik 6.6 10
2021 Gerilim Müzik 6.0 21
2021 Gerilim Müzik    
2021 Suç Müzik 5.5 84
2021 Gerilim Müzik 5.3 64
2021 Gerilim Müzik 3.8 262
2021 Gerilim Müzik 7.0 6
2020 Belgesel Müzik 7.2 274
2020 Aksiyon Müzik 3.2 5,385
2020 Macera Müzik 3.3 55
2020 Komedi Müzik 5.4 283
2020 Gerilim Müzik 5.3 15
2019 Dram Müzik 5.5 488
2019 Komedi Müzik 4.7 298
2019 Aksiyon Müzik 3.1 226
2019 Aksiyon Müzik 3.0 174
2018 Müzik 4.4 209
2018 Korku Müzik 2.9 239
2018 Gerilim Müzik 4.2 298
2018 Gizem Müzik    
2017 Aksiyon Müzik 3.5 282
2017 Macera Müzik 2.1 279
2016 Aile Müzik
Müzik
4.2 139
2016 Gerilim Müzik 3.6 240
2015 Komedi Müzik
Müzik
1.9 172
2015 Dram Müzik
Müzik
7.0 7,154
2015 Gerilim Müzik 4.2 853
2014 Korku Müzik 5.8 107
2012 Suç Müzik 7.3 29
2011 Dram Müzik 6.0 106
2011 Belgesel Müzik 8.8 3,300
2009 Belgesel Müzik 7.1 177
2009 Korku Müzik 3.8 441
- Gerilim Müzik    
- Gerilim Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022