Giriş Kayıt
Jason C. Endres

Jason C. Endres (38)


Sanat Bölümü, Kameraman, Sesler

Jason Christopher Endres, 23 Nisan 1980 Lansing, Michigan, ABD doğumlu sanat bölümü, kameraman, sesler.

Touchback (2011), Pucked (2006), Trust (2010), Yolun Sonu (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Christopher Endres
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1980
Doğum Yeri: Lansing, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason Christopher Endres | Jason Endres
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu
2015 35 Dram Sanat Bölümü 7.3 25,198
2013 33 Komedi Sanat Bölümü 5.6 379

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 33 Macera Kameraman 6.3 190,260
2012 32 Aile Sanat Bölümü 6.0 14,698
2012 32 Komedi Sanat Bölümü 6.5 6,775
2011 31 Komedi Sanat Bölümü 6.3 61,496
2011 31 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,615

Çaylak Soyguncular
2011 31 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 86,062
2010 30 Suç Sanat Bölümü 6.9 38,951
2010 30 Dram Sanat Bölümü 5.4 560

Ateşli Gençlik
2009 29 Komedi Kameraman 6.5 69,803
2009 29 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 2,092
2009 Komedi Kameraman 8.3 46,604
2007 27 Western Sesler
Kameraman
4.6 331
2006 26 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,023

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 26 Korku Sanat Bölümü 5.5 8,755
2000 20 Korku Çeşitli 6.4 2,925
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019