Giriş Kayıt
Jason C. Endres

Jason C. Endres (38)


Sanat Bölümü, Kameraman, Sesler

Jason Christopher Endres, 23 Nisan 1980 Lansing, Michigan, ABD doğumlu sanat bölümü, kameraman, sesler.

Touchback (2011), Pucked (2006), Trust (2010), Yolun Sonu (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Christopher Endres
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1980
Doğum Yeri: Lansing, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason Christopher Endres | Jason Endres
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu
2015 35 Dram Sanat Bölümü 7.3 23,929
2013 33 Komedi Sanat Bölümü 5.7 325

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 33 Macera Kameraman 6.3 188,223
2012 32 Aile Sanat Bölümü 6.6 14,101
2012 32 Komedi Sanat Bölümü 6.5 6,775
2011 31 Komedi Sanat Bölümü 6.3 60,023
2011 31 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,186

Çaylak Soyguncular
2011 31 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 84,964
2010 30 Suç Sanat Bölümü 6.9 38,253
2010 30 Dram Sanat Bölümü 5.3 511

Ateşli Gençlik
2009 29 Komedi Kameraman 6.5 69,153
2009 29 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 1,944
2009 Komedi Kameraman 8.3 45,900
2007 27 Western Sesler
Kameraman
4.6 319
2006 26 Komedi Sanat Bölümü 4.2 983

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 26 Korku Sanat Bölümü 5.6 8,087
2000 20 Korku Çeşitli 6.5 2,640
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018