Giriş Kayıt
Jason C. Endres

Jason C. Endres (38)


Sanat Bölümü, Kameraman, Sesler

Jason Christopher Endres, 23 Nisan 1980 Lansing, Michigan, ABD doğumlu sanat bölümü, kameraman, sesler.

Touchback (2011), Pucked (2006), Trust (2010), Yolun Sonu (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Christopher Endres
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1980
Doğum Yeri: Lansing, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason Christopher Endres | Jason Endres
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu
2015 35 Dram Sanat Bölümü 7.3 24,689
2013 33 Komedi Sanat Bölümü 5.6 374

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 33 Macera Kameraman 6.3 189,025
2012 32 Aile Sanat Bölümü 6.0 14,666
2012 32 Komedi Sanat Bölümü 6.5 6,775
2011 31 Komedi Sanat Bölümü 6.3 60,624
2011 31 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,578

Çaylak Soyguncular
2011 31 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 85,506
2010 30 Suç Sanat Bölümü 6.9 38,543
2010 30 Dram Sanat Bölümü 5.4 553

Ateşli Gençlik
2009 29 Komedi Kameraman 6.5 69,470
2009 29 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 2,062
2009 Komedi Kameraman 8.3 46,186
2007 27 Western Sesler
Kameraman
4.6 319
2006 26 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,022

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 26 Korku Sanat Bölümü 5.5 8,684
2000 20 Korku Çeşitli 6.4 2,883
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018