Giriş Kayıt
Timothy Morton

Timothy Morton (34)


Oyuncu

Timothy Morton, 05 Mayıs 1984 Louisville, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu.

New Cops (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1984
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky, ABD
Takma İsmi: Tim
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Dram Oyuncu 6.3 265
2015 31 Komedi Oyuncu 5.4 239
2014 30 Dram Taşıma Bölümü
Çeşitli
5.7 279
2012 28 Komedi Oyuncu 6.1 61
2010 26 Dram Oyuncu 8.0 43
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018