Giriş Kayıt
Kristen Marie Jensen

Kristen Marie Jensen (36)


Oyuncu

Kristen Marie Jensen, 15 Aralık 1982 Utah, ABD doğumlu oyuncu.

Efsane Adam (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1982
Doğum Yeri: Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Kristen Marie Hullinger
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.3 7,010
2016 34 Aksiyon Oyuncu 5.5 799
2016 34 Dram Oyuncu 6.2 66
2016 34 Dram Oyuncu 5.8 95
2016 34 Romantik Oyuncu 6.2 494
2015 33 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,043
2014 32 Aksiyon Oyuncu 7.3 50
2008 26 Komedi Oyuncu 4.1 133
2006 24 Komedi Oyuncu 6.2 2,411

Efsane Adam
2005 23 Biyografi Oyuncu 7.8 48,238
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018