Giriş Kayıt
Sam Winzar

Sam Winzar


Kameraman, Editör

Sam Winzar, kameraman, editör.

Great Barrier Reef with David Attenborough (2015), (2014) Kan Kardeş (2014), (2013) These Final Hours (2013), (2016) Hounds of Love (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Kameraman 6.6 229,267
2016 Suç Kameraman 6.5 8,330

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Kameraman 8.1 368,085
2016 Suç Editorial Department 5.6 2,455

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Kameraman 5.4 95,281
2015 Belgesel Kameraman 8.7 940
2015 Dram Kameraman 5.2 280

Öldürmenin 3 Yolu
2014 Aksiyon Kameraman 5.9 18,266
2014 Aile Kameraman 6.3 3,611
2014 Belgesel Kameraman 6.8 1,463

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 24,274
2013 Dram Kameraman 6.8 230
2013 Dram Kameraman 6.7 14,476
2013 Dram Kameraman 6.3 4,457
2012 Kısa Metraj Çeşitli 7.4 8
2012 Gerilim Kameraman 6.5 24
2011 Biyografi Kameraman 7.4 15,388

Kara Büyü
2010 Korku Çeşitli 4.9 2,603
2010 Dram Kameraman 5.7 585
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (5,409) Dark (4,411) Big Little Lies (2,053) The 100 (1,847) Swamp Thing (1,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,503) Black Mirror (1,380) The Big Bang Theory (1,282) Shingeki no kyojin (1,241) Vikings (1,194)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019