Giriş Kayıt
Marianne Krawczyk

Marianne Krawczyk


Senarist, Oyuncu

Marianne Krawczyk, senarist, oyuncu.

God of War (2005), God of War III (2010), God of War II (2007), God of War: Ascension (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Senarist 6.6 7,394
2013 Aksiyon Senarist 8.0 1,992
2010 Aksiyon Senarist 9.2 7,089
2010 Belgesel Oyuncu 8.4 25
2008 Aksiyon Senarist 8.6 1,773
2007 Aksiyon Senarist 9.3 6,711
2005 Aksiyon Senarist 9.2 7,651
1994 Komedi Çeşitli 5.9 1,427
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019