Giriş Kayıt
Tessa Thompson

Tessa Thompson (35)


Oyuncu, Yapımcı

Tessa Lynn Thompson, 03 Ekim 1983 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Creed: Efsanenin Doğuşu (2015), Creed II (2018), Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim (2018), Telefondaki Yabancı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tessa Lynn Thompson
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1983
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.63 m
9.2 (26 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 35 Dram Oyuncu 7.7 28,669

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 35 Komedi Oyuncu 7.0 30,136

Yok Oluş
2018 35 Macera Oyuncu 6.9 201,125
2018 35 Komedi Oyuncu 5.2 653
2018 35 Suç Oyuncu 6.3 122
2017 34 Aksiyon Oyuncu 7.9 423,557

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.8 323,463
2016 33 Komedi Oyuncu 5.8 14,942

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 32 Dram Oyuncu 7.6 212,810

Özgürlük Yürüyüşü
2014 31 Biyografi Oyuncu 7.5 75,958
2014 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.6 215

Sevgili Beyaz Irk
2014 31 Komedi Oyuncu 6.1 23,104
2013 30 Dram Oyuncu 5.5 42
2012 Dram Oyuncu 6.9 16,617
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 9,769
2012 29 Gerilim Oyuncu 4.9 405

Renklerin Hikayesi
2010 27 Dram Oyuncu 6.1 6,623
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,115
2010 27 Korku Oyuncu 4.6 232
2010 27 Aksiyon Oyuncu 5.4 204
2009 26 Dram Oyuncu 7.5 778
2008 25 Dram Oyuncu 5.2 1,820

Rüyaların Peşinde
2008 25 Dram Oyuncu 5.5 5,690
2007 Dram Oyuncu 7.1 2,863
2007 Komedi Oyuncu 6.7 20,384
2006 23 Korku Oyuncu 5.4 1,595

Telefondaki Yabancı
2006 23 Korku Oyuncu 5.1 39,540

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 216,403
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
2005 Dram Oyuncu 7.6 204,795
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,744

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 59,867
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,777) A Star Is Born (5,030) Bohemian Rhapsody (2,904) Keepers (2,540) Suspiria (2,198) Museo (1,743) Ashes in the Snow (1,432) Revenger (1,199) First Man (1,139) Venom (1,103)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,649) Vikings (5,747) The Flash (1,995) Luther (1,893) The Big Bang Theory (1,414) The Blacklist (1,407) Black Mirror (1,325) Friends (1,123) Peaky Blinders (1,106) La casa de papel (1,066)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019