Giriş Kayıt
Haruka Kudô

Haruka Kudô (33)


Oyuncu

Haruka Kudô, 16 Mart 1989 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Noein: Mô hitori no kimi he (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1989
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 886
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 3,292
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 100,138

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 323,143
2006 17 Macera Oyuncu 5.2 216
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022