Giriş Kayıt
Haruka Kudô

Haruka Kudô (30)


Oyuncu

Haruka Kudô, 16 Mart 1989 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Noein: Mô hitori no kimi he (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1989
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 381
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 1,937

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 178,460
2006 17 Macera Oyuncu 5.4 188
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 885
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019