Giriş Kayıt
Byron Wong

Byron Wong


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Byron Wong, müzisyen, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Byron Kent Wong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 4.3 97
2017 Aksiyon Yapımcı 4.1 576
2007 Dram Müzik
Müzik
6.5 1,156
2006 Dram Müzik 4.6 2,323

Benimle Ol
2005 Dram Müzik 5.4 13,149
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018