Giriş Kayıt
Byron Wong

Byron Wong


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Byron Wong, müzisyen, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Byron Kent Wong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 4.3 78
2017 Aksiyon Yapımcı 4.3 348
2007 Dram Müzik
Müzik
6.5 1,156
2006 Dram Müzik 4.6 2,099

Benimle Ol
2005 Dram Müzik 5.4 13,048
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,174) The 100 (2,426) La casa de papel (1,831) Castle Rock (1,742) Sharp Objects (1,371) Preacher (1,367) The Sinner (1,128) Vikings (950) Westworld (776) Friends (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018