Giriş Kayıt
Byron Wong

Byron Wong


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Byron Wong, müzisyen, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Byron Kent Wong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 4.3 78
2017 Aksiyon Yapımcı 4.1 520
2007 Dram Müzik
Müzik
6.5 1,156
2006 Dram Müzik 4.6 2,099

Benimle Ol
2005 Dram Müzik 5.4 13,053
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018