Giriş Kayıt
Nina Klamroth

Nina Klamroth


Yapımcı

Nina Klamroth, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.3 710
2009 Dram Yapımcı 4.8 255
2006 Yapımcı 4.9 15
1985 Dram Yapımcı 5.1 620

Olay Yeri
1970 Suç Yapımcı 7.2 2,055
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019