Giriş Kayıt
Nina Klamroth

Nina Klamroth


Yapımcı

Nina Klamroth, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.3 700
2009 Dram Yapımcı 4.8 254
2006 Yapımcı 4.9 15
1985 Dram Yapımcı 5.1 612

Olay Yeri
1970 Suç Yapımcı 7.2 2,032
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018