Giriş Kayıt
Chris Parson

Chris Parson


Oyuncu, Casting

Chris Parson, oyuncu, casting.

Overwatch (2016), (2014) Batman: Arkham'a Saldırı (2014), (2017) Kocaayak ve Oğlu (2017), (2014) Minik Kuş (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu 8.8 42,804

Kocaayak ve Oğlu
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 4,069

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 18,229
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 2,783
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,489

Minik Kuş
2014 Animasyon Oyuncu 5.5 1,127

Batman: Arkham'a Saldırı
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 27,422
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 41,523
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,664
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,181
2011 Aksiyon Oyuncu 8.3 10,046
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 214,263

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 12,512

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 40,165

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Çeşitli 6.5 63,701

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 172,174

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 85,609

Köpek Oteli
2009 Komedi Çeşitli 5.4 19,608
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 416

Doğmamış
2009 Dram Çeşitli 4.8 46,648

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 3,463
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 7,274

Sihirli Şehir
2008 Macera Oyuncu 6.5 59,406

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Oyuncu 5.9 62,768

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 80,950
2007 Komedi Oyuncu 2.6 636
2007 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
5.2 1,363
2007 Reality-TV Oyuncu 3.9 28
2006 Animasyon Oyuncu 5.8 1,176

Leke
2005 Suç Oyuncu 5.6 4,990

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Casting 5.5 98,860

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Casting 7.2 100,422

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Casting 5.6 29,453

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Casting 6.2 213,523
2000 Western Casting 6.1 574

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 281,472
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019