Giriş Kayıt
DeMorge Brown

DeMorge Brown


Oyuncu

DeMorge Brown, oyuncu.

Tenacious D: The Complete Masterworks (2003), Medicine for Melancholy (2008), The Fix (2018), (2008) Cyclops (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.2 1,181
2017 Komedi Oyuncu 6.1 3,168
2016 Dram Oyuncu 6.2 555
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 7
2009 Komedi Oyuncu 6.0 7,837
2008 Macera Oyuncu 2.9 1,297
2008 Dram
Oyuncu
6.7 1,852
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,751
2003 Belgesel Oyuncu 8.6 1,599
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,368
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019