Giriş Kayıt
Phillip Gramm

Phillip Gramm (37)


Oyuncu

Phillip Gramm, 02 Ekim 1981 West Covina, California, ABD doğumlu oyuncu.

Örümcek Adam 2 (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1981
Doğum Yeri: West Covina, California, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 34 Aksiyon Çeşitli 6.3 38,412

Tavşan Kız
2008 27 Komedi Oyuncu 5.5 71,534

Yakın Tehlike
2006 25 Dram Oyuncu 6.2 11,346

Herbie: Tam Gaz
2005 24 Macera Oyuncu 4.8 40,831

Ada
2005 24 Aksiyon Oyuncu 6.9 283,196

Dünyalar Savaşı
2005 24 Macera Oyuncu 6.5 375,010

Vahşi Şeyler 3
2005 24 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,868

Örümcek Adam 2
2004 23 Aksiyon Oyuncu 7.3 478,705

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 24,295
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018