Giriş Kayıt
Siosa Fonua

Siosa Fonua


Dublör, Oyuncu

Siosa Fonua, dublör, oyuncu.

(2009) Avatar (2009), (2005) Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), (2017) Kabuktaki Hayalet (2017), (2008) M.Ö. 10.000 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Dublör 6.4 167,729

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Dublör 6.7 48,150

Shannara Günlükleri
2016 Macera Dublör 7.3 48,783

Savaşçı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,119

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Dublör 7.4 428,922
2014 Komedi Dublör 8.2 25

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 245,623

Savaşçının Yolu
2010 Aksiyon Dublör 6.3 23,957
2010 Dram Dublör 5.9 4,719

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.5 200,892
2009 Aksiyon Dublör 7.8 1,019,470

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Dublör 5.1 118,656

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Dublör 6.9 332,848
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019