Giriş Kayıt
Siosa Fonua

Siosa Fonua


Dublör, Oyuncu

Siosa Fonua, dublör, oyuncu.

(2009) Avatar (2009), (2005) Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), (2017) Kabuktaki Hayalet (2017), (2008) M.Ö. 10.000 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Dublör 6.4 160,748

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Dublör 6.7 46,875

Shannara Günlükleri
2016 Macera Dublör 7.3 47,636

Savaşçı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,620

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Dublör 7.4 420,901
2014 Komedi Dublör 8.3 22

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 242,397

Savaşçının Yolu
2010 Aksiyon Dublör 6.3 23,402
2010 Dram Dublör    

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.5 197,665
2009 Aksiyon Dublör 7.8 1,002,461

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Dublör 5.1 117,628

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Dublör 6.9 326,401
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,292) The Sinner (2,041) La Casa de Papel (1,366) Castle Rock (1,361) Shameless (1,324) A Discovery of Witches (1,281) Suits (1,219) Bodyguard (1,200) The 100 (1,191) Fear the Walking Dead (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018