Giriş Kayıt
Siosa Fonua

Siosa Fonua


Dublör, Oyuncu

Siosa Fonua, dublör, oyuncu.

(2009) Avatar (2009), (2005) Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), (2017) Kabuktaki Hayalet (2017), (2008) M.Ö. 10.000 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Dublör 6.4 163,321

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Dublör 6.7 47,348

Shannara Günlükleri
2016 Macera Dublör 7.3 48,108

Savaşçı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,068

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Dublör 7.4 423,746
2014 Komedi Dublör 8.2 25

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 243,605

Savaşçının Yolu
2010 Aksiyon Dublör 6.3 23,802
2010 Dram Dublör 5.8 4,648

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.5 198,887
2009 Aksiyon Dublör 7.8 1,007,955

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Dublör 5.1 118,069

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Dublör 6.9 328,367
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018