Giriş Kayıt
Afzal Khan

Afzal Khan


Sesler

Afzal Khan, sesler.

Suhaag (1994), Phool Aur Kaante (1991), Veergati (1995), Zulmi (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Sesler 5.2 587
1995 Aksiyon Sesler 5.4 725
1994 Aksiyon Sesler 6.1 1,528
1991 Gerilim Sesler 5.9 1,109
1989 Aksiyon Sesler 5.1 26
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019