Giriş Kayıt
Jack O'Connell

Jack O'Connell (28)


Oyuncu

Jack O'Connell, 01 Ağustos 1990 Derby, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Boyun Eğmez (2014), Para Tuzağı (2016), Kan Gölü (2008), '71 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1990
Doğum Yeri: Derby, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
9.1 (18 Oy)
  • Currently 181.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (57)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu    
2017 Belgesel Oyuncu 7.1 2,783
2017 Western Oyuncu 8.4 37,674
2017 27 Dram Oyuncu 6.2 14,438
2017 27 Animasyon Oyuncu 6.7 131
2017 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 10,531
2016 26 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 353

Para Tuzağı
2016 26 Suç Oyuncu 6.5 85,247

Boyun Eğmez
2014 24 Biyografi Oyuncu 7.2 128,766

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 24 Aksiyon Oyuncu 6.2 260,256
2014 24 Aksiyon Oyuncu 7.2 45,590
2014 24 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 2,343

Yüksek Risk
2013 23 Dram Oyuncu 7.4 38,979
2012 22 Komedi Oyuncu 5.9 7,080

Savaşın Çocukları
2012 22 Dram Oyuncu 6.2 1,198
2012 22 Gerilim Oyuncu 5.9 4,727
2011 21 Dram Oyuncu 5.6 1,649
2011 21 Dram Oyuncu 7.5 9,860
2010 20 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 15
2010 Suç Oyuncu 7.4 769
2009 19 Aksiyon Oyuncu 7.2 80,427

Uğultulu Tepeler
2009 19 Dram Oyuncu 7.7 7,539

Kan Gölü
2008 18 Korku Oyuncu 6.8 69,348
2007 Dram Oyuncu 8.2 68,188

Burası İngiltere
2006 16 Suç Oyuncu 7.7 109,028
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,427
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019