Giriş Kayıt
Murray Anderson

Murray Anderson


Müzisyen, Müzisyen, Sesler, Oyuncu

Murray Anderson, müzisyen, müzisyen, sesler, oyuncu.

Hain (2008), Genetik Miras (2008), Blue Crush 2 (2011), The Deal (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi Müzik    
2011 Biyografi Müzik 6.0 676
2011 Dram Müzik 5.5 3,238
2009 Dram Sesler 6.7 83

Hain
2008 Aksiyon Müzik 7.0 52,399

Genetik Miras
2008 Biyografi Müzik 6.9 2,998
2008 Komedi Müzik 5.7 3,109
2004 Dram Müzik 7.1 142

Benim Ülkem
2004 Dram Müzik 6.1 2,367
1995 Komedi Oyuncu 7.2 95
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018