Giriş Kayıt
Murray Anderson

Murray Anderson


Müzisyen, Müzisyen, Sesler, Oyuncu

Murray Anderson, müzisyen, müzisyen, sesler, oyuncu.

Hain (2008), Genetik Miras (2008), Blue Crush 2 (2011), The Deal (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi Müzik 6.9 32
2011 Biyografi Müzik 6.0 684
2011 Dram Müzik 5.5 3,264
2009 Dram Sesler 6.7 83

Hain
2008 Aksiyon Müzik 7.0 52,558

Genetik Miras
2008 Biyografi Müzik 6.9 3,013
2008 Komedi Müzik 5.7 3,135
2004 Dram Müzik 7.1 142

Benim Ülkem
2004 Dram Müzik 6.1 2,376
1995 Komedi Oyuncu 7.2 96
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018