Giriş Kayıt
Patrick Selvage

Patrick Selvage


Sesler, Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Editör

Patrick Coe Selvage, sesler, görüntü yönetmeni, kameraman, editör.

Gerçek İsmi: Patrick Coe Selvage
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 6.9 106
2014 Belgesel Kameraman
Editorial Department
7.7 888
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 122
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 8.3 13
2009 Kısa Metraj Sesler 8.6 8
2002 Dram Çeşitli 6.4 280
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018