Giriş Kayıt
Carl Elster

Carl Elster


Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Sanat Bölümü, Kameraman

Carl Elster, yapımcı, görüntü yönetmeni, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 4.5 109
2015 Biyografi Kameraman 6.4 1,567
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
   
2011 Komedi Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
4.9 130
2010 Korku Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
3.8 90

Ateş Çemberi
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 3.0 214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019