Giriş Kayıt
Max Pugh

Max Pugh (41)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Max Pugh, 29 Ağustos 1977 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Walk with Me (2017) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1977
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.3 676
2013 36 Belgesel 7.0 464
2010 33 Belgesel 6.2 20

Aptallık Çağı
2009 32 Belgesel 7.1 3,886
2007 30 Dram 6.0 1,602
2006 29 Belgesel 7.2 822
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019