Giriş Kayıt
Belçim Bilgin

Belçim Bilgin (36)


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Belçim Bilgin, 31 Ocak 1983 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu, kostüm tasarımcısı.

2006 yılının Ağustos ayında Yilmaz Erdogan ile evlendi.

Kelebeğin Rüyası (2013), Aşk Tesadüfleri Sever (2011), Sadece Sen (2014), Cebimdeki Yabanci (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ocak 1983
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Belçim Bilgin Erdogan | Belçim Erdogan
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
7.0 (55 Oy)
  • Currently 140.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Komplo
2018 35 Dram Oyuncu 6.2 2,780
2018 35 Komedi Oyuncu 7.1 2,773
2018 35 Komedi Oyuncu 5.9 730
2017 Dram Oyuncu 8.0 635

Fi / Çi
2017 Dram Oyuncu 8.1 5,808
2016 33 Dram Oyuncu 7.5 1,830
2016 Dram Oyuncu 6.5 456
2015 32 Komedi Oyuncu 5.7 358
2014 31 Dram Oyuncu 7.3 3,004
2013 30 Biyografi Oyuncu 7.8 16,480

Gergedan Mevsimi
2012 29 Dram Oyuncu 6.5 5,496
2012 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 201
2012 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,738
2011 28 Dram Oyuncu 7.3 15,224
2011 Dram Oyuncu 5.3 146

Unutma Beni İstanbul
2010 27 Dram Oyuncu 6.0 273
2009 26 Dram Oyuncu 6.2 2,075
2007 24 Dram Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
5.8 125
2006 Dram Oyuncu 7.7 2,467
2005 22 Dram Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
6.1 397
1996 Talk-Show Oyuncu 7.1 3,274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019