Giriş Kayıt
Peter Strauss

Peter Strauss


Yapımcı

Peter Strauss, yapımcı.

On the Beach (2000), (2007) Gizemli Miras (2007), (2007) Meleğin Düşüşü (2007), (2007) Mavi Duman (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter E. Strauss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Gizem Yapımcı 5.4 758

Mavi Duman
2007 Dram Yapımcı 5.8 1,138

Gizemli Miras
2007 Dram Yapımcı 6.2 1,835

Meleğin Düşüşü
2007 Dram Yapımcı 6.0 1,677
2000 Dram Yapımcı 7.1 3,461
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019