Giriş Kayıt
Andrew Hankinson

Andrew Hankinson (35)


Oyuncu

Andrew Hankinson, 22 Aralık 1983 Cumberland, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1983
Doğum Yeri: Cumberland, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Festus | Luke Gallows | The Kane Imposter | 'Fake'
Takma İsmi: Fake Kane
Burcu: Oğlak
Boyu: 2.01 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 436
2017 34 Korku Oyuncu 4.1 21
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 560
2017 Komedi Oyuncu 9.1 315
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 957
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 16
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 93
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 118
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 55
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,712
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,804
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019