Giriş Kayıt
Erik Frandsen

Erik Frandsen


Oyuncu

Erik Frandsen, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Erik Frendsen
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 256,024
2015 Dram Oyuncu 8.1 8,028

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 149,725
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 40,303
2009 Korku Oyuncu 4.5 2,066

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Oyuncu 7.0 17,898
2005 Komedi Oyuncu 8.5 36,120
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019