Giriş Kayıt
Russell MacLeod

Russell MacLeod


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Russell MacLeod, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu.

Ölüm Makinesi (2013), Havari (2018), Wild Bill (2011), Tehlikeli Arama (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Macleod
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Dublör 4.4 1,835

Havari
2018 Dram Dublör 6.3 26,719
2018 Aksiyon Dublör 4.5 162

Canavar
2017 Suç Dublör 6.8 6,618
2017 Suç Yönetmen Asistanı
Dublör
5.2 531

İntikam
2017 Aksiyon Dublör 7.0 78,972

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Dublör 6.9 157,119
2017 Komedi Dublör 4.0 657
2017 Korku Yönetmen Asistanı
Oyuncu
3.2 174

Şeytanın Doğuşu
2016 Korku Dublör 4.9 1,458
2016 Komedi Dublör 5.9 5,398
2016 Gerilim Dublör 4.4 951

Tehlikeli Arama
2016 Korku Dublör 5.6 10,568
2016 Korku Yönetmen Asistanı 4.1 281

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Dublör 6.4 34,982
2016 Aksiyon Dublör 5.2 6,641
2016 Aksiyon Dublör 6.1 828
2015 Dram Dublör 5.6 546
2015 Komedi Dublör 6.0 34,176
2015 Macera Dublör 4.4 961
2014 Bilim-Kurgu Dublör 4.7 1,728
2014 Aksiyon Dublör 3.0 894
2013 Aksiyon Dublör 6.3 134,100
2013 Korku Dublör 5.8 5,590

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Dublör 6.1 28,565
2012 Komedi Dublör 3.6 367
2012 Komedi Dublör 5.9 7,074
2012 Suç Dublör 6.5 3,266
2012 Komedi Dublör 5.4 4,298
2012 Aksiyon Dublör 5.2 1,756

Korku Kapanı
2012 Korku Dublör 4.4 6,187

Doğruluk mu Cesaret mi
2012 Korku Dublör 5.6 8,048

28K
2012 Gerilim Dublör 4.8 551
2012 Suç Dublör 6.3 19,108
2012 Dram Dublör 3.6 563
2011 Dram Dublör 7.2 11,267

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Dublör 8.1 681,423
2011 Aksiyon Oyuncu 3.1 216
2010 Aksiyon Dublör 5.1 552

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 252,114
2010 Komedi Dublör 5.5 10,924
2009 Dram Dublör 5.8 2,982
2008 Dram Dublör 5.6 1,650

On ölü Adam
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 612

Banka İşi
2008 Suç Dublör 7.2 164,988

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 166,255

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Dublör 6.6 368,121
2005 Dram Dublör 4.3 705

Kral Arthur
2004 Aksiyon Dublör 6.3 150,969
2003 Korku Dublör 4.2 857

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Dublör 6.4 281,512
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019