Giriş Kayıt
Shane Geddes

Shane Geddes


Kameraman, Yapımcı

Shane Geddes, kameraman, yapımcı.

Men in Trees (2006), (2007) İyi Şanslar Chuck (2007), (2007) Haberciler (2007), (2010) Tehlikeli Aslar 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Kameraman
Yapımcı
6.5 553
2010 Kısa Metraj Kameraman    

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Kameraman 5.1 12,273

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Kameraman 5.6 80,833

Haberciler
2007 Dram Kameraman 5.4 36,403
2006 Komedi Kameraman 7.3 4,938
2005 Dram Kameraman 6.7 453
1998 Komedi Kameraman 6.2 1,469
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019