Giriş Kayıt
Imke Fehrmann

Imke Fehrmann


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Imke Fehrmann, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Görsel Efekt 6.9 3,288

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 430,132

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 296,980

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 337,159

Ayı Paddington
2014 Komedi Görsel Efekt 7.2 78,290

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 Animasyon Yapımcı 7.0 72,493

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.6 18,460

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Çeşitli 5.9 5,873
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018