Giriş Kayıt
DeLon Howell

DeLon Howell


Oyuncu

DeLon Howell, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Delon Howell
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Suç Oyuncu 8.3 31,336

Benimle Dans Et
2006 Suç Oyuncu 6.5 103,376
2006 Dram Çeşitli 5.8 19,397
2002 Suç Oyuncu 9.3 240,545

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 72,818
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019