Giriş Kayıt
Royce Johnson

Royce Johnson


Oyuncu

Royce J. Johnson, oyuncu.

Gerçek İsmi: Royce J. Johnson
Takma İsmi: Tom
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.6 126,535
2017 Macera Oyuncu 7.7 9
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    

Yeniden Başla
2015 Dram Oyuncu 7.0 74,976
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 318,080

Kör Randevu
2007 Komedi Çeşitli 5.9 802
2007 Suç Oyuncu 7.7 2,686
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,641
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019