Giriş Kayıt
Bryce Wagoner

Bryce Wagoner (43)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Bryce Ronald Wagoner III, 03 Ekim 1975 Lynchburg, Virginia, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Parrot Heads (2017) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bryce Ronald Wagoner III
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1975
Doğum Yeri: Lynchburg, Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Bryce R. Wagoner III
Takma İsmi: Mr. Wonderful
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
5.4 1,160
2017 42 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2012 37 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
5.7 4,754
2008 Aksiyon Oyuncu 8.0 370
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 473

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 29 Komedi Çeşitli 5.8 64,348

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 28 Aksiyon Çeşitli 4.9 109,965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018