Giriş Kayıt
Erran Baron Cohen

Erran Baron Cohen


Müzisyen, Müzisyen

Erran Baron Cohen, müzisyen, müzisyen.

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi (2006), Diktatör (2012), Bruno (2009), Grimsby Kardeşler (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 8.4 10,495
2018 Komedi Müzik 6.4 306

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Müzik 6.2 78,734
2016 Aksiyon Müzik 3.1 179
2015 Aksiyon Müzik 4.6 57
2014 Komedi Müzik 6.4 16,145
2012 Dram Müzik 6.5 1,636

Diktatör
2012 Komedi Müzik 6.4 244,677
2010 Komedi Müzik
Müzik
6.4 6,055
2010 Dram Müzik 7.1 55
2009 Komedi Müzik 5.8 132,031

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 Komedi Müzik 7.3 326,779
2003 Komedi Müzik 8.0 12,242
1999 Suç Müzik 6.2 1,586
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018