Giriş Kayıt
Elon Musk

Elon Musk (47)


Oyuncu, Yapımcı

Elon Reeve Musk, 28 Haziran 1971 Pretoria, Güney Afrika doğumlu oyuncu, yapımcı.

Ustura Dönüyor (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elon Reeve Musk
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1971
Doğum Yeri: Pretoria, Güney Afrika
Burcu: Yengeç
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 47 Belgesel Oyuncu 7.8 688

Bu da Nereden Çıktı?
2016 45 Komedi Oyuncu 6.2 82,450
2016 45 Belgesel Oyuncu 8.4 12,001
2016 45 Belgesel Oyuncu 7.2 2,766
2015 44 Belgesel Oyuncu 8.2 4,523

Evrim
2014 43 Dram Oyuncu 6.3 197,494
2014 43 Belgesel Oyuncu 7.7 524

Ustura Dönüyor
2013 42 Aksiyon Oyuncu 5.6 67,134
2013 42 Belgesel Yapımcı 7.1 18

Kolera Günlerinde Beyzbol
2012 41 Belgesel Yapımcı 8.5 26
2011 40 Belgesel Oyuncu 7.1 1,483

Demir Adam 2
2010 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 610,877
2010 39 Belgesel Oyuncu    
2010 39 Belgesel Yapımcı 6.1 146

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 34 Komedi Yapımcı 7.6 202,686
1997 Animasyon Oyuncu 8.7 285,408
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018