Giriş Kayıt
Elon Musk

Elon Musk (47)


Oyuncu, Yapımcı

Elon Reeve Musk, 28 Haziran 1971 Pretoria, Güney Afrika doğumlu oyuncu, yapımcı.

Talulah Riley ile evlendi. 46 yılın ardından 2016 yılının Ekim ayında boşandılar. Justine Musk ile evlendi. Çiftin 6 çocukları olmuştur.2010 yılının Eylül ayında Talulah Riley ile evlendi.

Gerçek İsmi: Elon Reeve Musk
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1971
Doğum Yeri: Pretoria, Güney Afrika
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 47 Belgesel Oyuncu 7.5 1,141

Bu da Nereden Çıktı?
2016 45 Komedi Oyuncu 6.2 84,603
2016 45 Belgesel Oyuncu 8.3 21,792
2016 45 Belgesel Oyuncu 7.1 10,051
2015 44 Belgesel Oyuncu 8.2 6,619

Evrim
2014 43 Dram Oyuncu 6.3 199,516
2014 43 Belgesel Oyuncu 7.7 605

Ustura Dönüyor
2013 42 Aksiyon Oyuncu 5.6 67,897
2013 42 Belgesel Yapımcı 6.7 19

Kolera Günlerinde Beyzbol
2012 41 Belgesel Yapımcı 8.2 30
2011 40 Belgesel Oyuncu 7.2 1,652

Demir Adam 2
2010 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 619,966
2010 39 Belgesel Oyuncu 7.3 182
2010 39 Belgesel Yapımcı 6.0 154

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 34 Komedi Yapımcı 7.6 203,620
1997 Animasyon Oyuncu 8.7 289,866
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 2,590
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018