Giriş Kayıt
Titien Wattimena

Titien Wattimena


Senarist, Yönetmen Asistanı

Titien Wattimena, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Senarist 7.6 215
2018 Senarist 8.1 36
2017 Dram Senarist 7.6 51
2017 Dram Senarist 7.2 8
2016 Dram Senarist    

Hayvanat Bahçesinden Kartpostallar
2012 Dram Senarist 6.3 260
2012 Dram Senarist 7.9 57
2011 Dram Senarist 7.4 87
2010 Dram Senarist 8.3 69
2008 Komedi Senarist 4.2 19
2008 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 1,712
2008 Romantik Senarist 5.5 351
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018