Giriş Kayıt
Thomas English

Thomas English


Kameraman

Thomas English, kameraman.

How to Be (2008), Ölü Ve Sağ (2006), Cherry Tree Lane (2010), Dhan Dhana Dhan Goal (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom English
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Kameraman 6.2 1,654

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Kameraman 6.1 30,554
2013 Dram Kameraman 8.4 35,615
2012 Romantik Kameraman 6.3 62
2012 Dram Kameraman 4.6 283
2011 Belgesel Kameraman 8.0 5,917
2011 Komedi Kameraman 7.9 1,248
2010 Suç Kameraman 4.9 2,523
2010 Suç Kameraman 5.8 10,035
2008 Komedi Kameraman 5.7 3,639
2007 Aksiyon Kameraman 4.9 370
2007 Spor Kameraman 4.9 2,117
2007 Gerilim Kameraman 4.7 347

Aşka Hazır mısın?
2007 Komedi Kameraman 5.1 137
2006 Dram Kameraman 6.8 16,898

Ölü Ve Sağ
2006 Dram Kameraman 5.9 2,171
2003 Belgesel Kameraman 8.2 130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019