Giriş Kayıt
Timothy P. Reilly

Timothy P. Reilly


Kameraman

Timothy P. Reilly, kameraman.

(2014) TURN (2014), (2014) Better Living Through Chemistry (2014), (2014) Jamesy Boy (2014), (2016) Mercy Street (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy Reilly | Tim Reilly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 7.0 27,261
2016 Dram Kameraman 7.5 2,085
2015 Dram Kameraman 5.5 2,110
2015 Biyografi Kameraman 6.6 3,523

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 637,484
2014 Dram Kameraman 8.1 17,347
2014 Biyografi Kameraman 6.3 5,027
2014 Komedi Kameraman 6.3 13,194

Kennedy Suikastı
2013 Dram Kameraman 6.0 3,206
2013 Dram Kameraman 6.6 661
2013 Dram Kameraman 3.8 8
2013 Biyografi Kameraman 6.7 1,965
2013 Dram Kameraman 8.8 422,739
2012 Biyografi Kameraman 7.4 225,952
2011 Kısa Metraj Kameraman 8.9 7
2010 Kısa Metraj Kameraman    
2007 Komedi Kameraman 5.5 350
2004 Suç Kameraman 4.5 952
2003 Dram Kameraman 7.0 1,367
2003 Korku Kameraman 4.2 112

Şeytanın Tohumları
2001 Korku Kameraman 3.8 1,080
2000 Korku Kameraman 4.1 81
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019