Giriş Kayıt
Wataru Hatano

Wataru Hatano (40)


Oyuncu

Wataru Hatano, 13 Mart 1982 Nagano, Japonya doğumlu oyuncu.

"Shirokuma Cafe" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1982
Doğum Yeri: Nagano, Japonya
Burcu: Balık
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 6.5 37
2021 Animasyon Oyuncu 6.6 101
2018 Animasyon Oyuncu 7.1 5,059
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 987
2017 35 Animasyon Oyuncu 6.8 2,205
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 330
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 8,577
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 5,123
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 1,103
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 11,280
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 2,156
2015 Animasyon Oyuncu 8.7 159,129
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 316
2014 Animasyon Oyuncu 6.0 33
2014 Oyuncu 6.8 351
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 440
2014 Animasyon Oyuncu 5.8 28
2012 30 Animasyon Oyuncu 7.0 2,177
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 1,290
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 555
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 262
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 99,810
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 189
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 25,063
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 270
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 80
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 246
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 5.8 152
2008 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,344
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 152
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 13,172
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 11,917
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 288
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 126,388
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 131
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,320
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 319
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 11,740
2005 Animasyon Oyuncu 7.9 4,065
2005 Animasyon Oyuncu 6.3 48
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 222
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 683
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 123
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022