Giriş Kayıt
Michael Cliett

Michael Cliett (43)


Görsel Efekt

Michael Cliett, 23 Şubat 1975 Bisbee, Arizona, ABD doğumlu görsel efekt.

The 100 (2014), Dookudu (2011), Business Man (2012), Ben 10: Zamana Karşı Yarış (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1975
Doğum Yeri: Bisbee, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael S. Cliett
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 155,532
2015 Komedi Görsel Efekt 7.9 50,758
2014 Dram Görsel Efekt 7.8 161,144

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 37 Macera Görsel Efekt 5.5 206,677

Ok
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 362,714

Acil Teslimat
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 103,466
2012 37 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 6,288
2011 36 Dram Görsel Efekt 7.2 705
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 2,402
2011 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 9,527
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 80,841

Limit Yok
2011 36 Gizem Görsel Efekt 7.4 474,641
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,541

Salgın
2010 35 Korku Görsel Efekt 6.5 101,981

Ziyaretçiler
2009 Dram Görsel Efekt 6.8 49,847

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 32 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 1,924
2005 Belgesel Görsel Efekt 8.5 448
2005 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 263,182

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 48,387
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018