Giriş Kayıt
Eylem Canpolat

Eylem Canpolat


Senarist

Eylem Canpolat, senarist.

Karadayı (2012), Kara Para Aşk (2014), Melekler Korusun (2009), Gümüs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Senarist 6.9 3,403
2012 Suç Senarist 7.5 4,210
2010 Romantik Senarist 3.5 290
2009 Komedi Senarist 3.6 29
2009 Komedi Senarist 6.5 1,627
2008 Dram Senarist 5.4 18
2007 Komedi Senarist 6.0 32
2006 Dram Senarist 5.7 1,074
2005 Dram Senarist 7.1 53
2005 Dram Senarist 5.8 1,271
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018