Giriş Kayıt
Daniel Gay

Daniel Gay


Daniel Gay,

Jessica Jones (2015), Iron Fist (2017), (2017) Koruyucular (2017), (2016) Altın (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 7.1 504

Koruyucular
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 67,557
2017 Aksiyon Çeşitli 6.7 92,973

Altın
2016 Macera Çeşitli 6.7 47,205
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 163,739
2015 Komedi Çeşitli 7.5 2,142
2014 Aksiyon Çeşitli 7.9 183,434
2013 Dram Çeşitli 6.8 9,090
2011 Suç Çeşitli 6.8 14,368

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Çeşitli 8.4 149,460
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018