Giriş Kayıt
Daniel Gay

Daniel Gay


Daniel Gay,

Jessica Jones (2015), Demir Yumruk (2017), (2017) Koruyucular (2017), (2016) Altın (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 7.7 18

Koruyucular
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 58,377

Demir Yumruk
2017 Aksiyon Çeşitli 6.7 88,932

Altın
2016 Macera Çeşitli 6.7 46,018
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 161,175
2015 Komedi Çeşitli 7.6 1,843
2014 Aksiyon Çeşitli 7.9 181,034
2013 Dram Çeşitli 6.8 8,800
2011 Suç Çeşitli 6.8 14,300

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Çeşitli 8.4 148,358
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,726) Shameless (3,705) Bodyguard (2,321) Castle Rock (1,984) The First (1,575) Fear the Walking Dead (1,357) La Casa de Papel (1,091) The 100 (1,066) Friends (768) Suits (759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018