Giriş Kayıt
Daniel Gay

Daniel Gay


Daniel Gay,

Jessica Jones (2015), Iron Fist (2017), (2017) Koruyucular (2017), (2016) Altın (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 7.1 509

Koruyucular
2017 Aksiyon Çeşitli 7.4 70,574
2017 Aksiyon Çeşitli 6.7 95,880

Altın
2016 Macera Çeşitli 6.7 48,536
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 166,999
2015 Komedi Çeşitli 7.5 2,168
2014 Aksiyon Çeşitli 7.9 186,838
2013 Dram Çeşitli 6.8 9,148
2011 Suç Çeşitli 6.8 14,455

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Çeşitli 8.4 150,623
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019