Giriş Kayıt
Laurent Turlure

Laurent Turlure (53)


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Laurent Turlure, 30 Haziran 1965 Maison Laffitte, Yvelines, Fransa doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

Unnatural (2015), The Cottage (2012), Life Blood (2009), Sherman's Way (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1965
Doğum Yeri: Maison Laffitte, Yvelines, Fransa
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 52 Komedi Sanat Yönetmeni 3.2 127
2017 52 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.0 288
2016 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 8.2 460
2015 50 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.0 1,577
2015 50 Kısa Metraj Yapımcı 8.0 13
2013 48 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.6 440
2012 47 Gerilim Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
Set Dekoratörü
4.8 1,017
2011 46 Komedi 6.1 710
2011 46 Aksiyon 3.8 188
2011 46 Gerilim Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
2.7 156
2010 45 Komedi Oyuncu 3.2 262
2010 45 Korku Yapım Tasarımcısı 2.3 416
2009 Korku Yapım Tasarımcısı 4.0 800
2008 43 Komedi Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
5.5 517
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019