Giriş Kayıt
Lucas Gil

Lucas Gil


Yönetmen

Lucas Gil, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 6.2 105
2017 Dram Yönetmen 8.1 17
2015 Romantik Yönetmen 5.3 149
2014 Komedi Yönetmen 6.3 110
2013 Dram Yönetmen 7.4 109
2012 Dram Yönetmen 6.8 39
2012 Dram Yönetmen 5.3 1,782
2011 Aksiyon Yönetmen 6.3 91
2007 Komedi Yönetmen 4.7 67
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (371,183) Chernobyl (16,715) The Big Bang Theory (8,124) Killing Eve (2,611) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854) The 100 (1,748) Vikings (1,691) The Flash (1,406) Warrior (1,313) Shingeki no kyojin (1,128)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019