Giriş Kayıt
Taron Lexton

Taron Lexton (34)


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Yapımcı, Kameraman

Taron Lexton, 29 Haziran 1984 Johannesburg, Güney Afrika doğumlu görüntü yönetmeni, yönetmen, yapımcı, kameraman.

United (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1984
Doğum Yeri: Johannesburg, Güney Afrika
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Macera Yapımcı
Yönetmen
6.2 1,365
2015 31 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.9 36
2015 31 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 495
2015 31 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2008 24 Kısa Metraj Yönetmen 7.3 589
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018