Giriş Kayıt
Anthony Roza

Anthony Roza


Sesler

Anthony Roza, sesler.

(2006) Korkusuz (2006), (2004) Riding Giants (2004), (2009) Bayonetta (2009), (2007) Amazing Journey: The Story of The Who (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony Roza
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Geçmiş
2012 Korku Sesler 3.5 1,495

Barbie: Yılbaşı Partisi
2011 Animasyon Sesler 5.7 736
2009 Aksiyon Sesler 7.9 732
2009 Aksiyon Sesler 7.9 1,246
2009 Aksiyon Sesler 7.5 1,130

Zafer ve Gurur
2008 Suç Sesler 6.7 57,223

İstila
2007 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 71,454
2007 Belgesel Sesler 8.2 1,190

Korkusuz
2006 Aksiyon Sesler 7.7 69,601
2005 Komedi Çeşitli 7.6 203,041
2004 Belgesel Sesler 7.9 4,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019