Giriş Kayıt
Jim Garrity

Jim Garrity (54)


Oyuncu

Jim Garrity, 18 Eylül 1964 San Rafael, California, ABD doğumlu oyuncu.

Scandal (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1964
Doğum Yeri: San Rafael, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James A. Garrity | James Garrity
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 52 Dram Oyuncu 5.9 39
2013 Komedi Oyuncu 8.4 128,654

Çılgın Bir Gece
2010 46 Komedi Oyuncu 6.3 142,450

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 45 Biyografi Oyuncu 6.6 86,308
2008 44 Biyografi Oyuncu 6.3 43,792

Günahkarlar
2007 43 Suç Oyuncu
Çeşitli
5.7 10,515

Yolun Sonu : Adalet
2007 43 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,391
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 84
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019